Categories Uncategorized

Ohjeet Game of Draw Pokeriin

Valittavana on loputon määrä pokeripelejä. Tässä artikkelissa tarkastellaan muutamaa vetopokerimuunnelmaa. Näissä peleissä voidaan vaihtaa kortteja, toivoen saavansa parempia. Jos löydät sellaisen pokerihuoneesta, se saattaa olla saatavilla vain yhdessä pöydässä. Tästä johtuen ne ovat kuitenkin hauskoja ja edustavat aivan uudenlaista haastetta. Voit käyttää jotakin näistä peleistä seuraavassa pokerikokouksessasi.

Piirrä viisi korttia

Monet ihmiset oppivat pokeria pelaamalla viiden kortin vetoa. Pelin alussa jokainen pelaaja asettaa anten, saa viisi korttia ja panostaa sitten myötäpäivään jakajan ympärille. Myöhemmin jokainen pelaaja voi lisätä kätensä vaihtamalla kortteja. Sen jälkeen on toinen panostuskierros. Harvoissa kasinoissa tai pokerihuoneissa se on suosittua, eikä se ole yhtä suosittua kotona. Se, että panostuskierroksia on vain kaksi, on monille pokerinpelaajille murros.

Lowball

Lowball vetopokerissa pelaaja, jolla on pienin käsi, voittaa. Jotkut Lowball-pelit käyttävät Texas Hold’emin kaltaista sokkorakennetta, kun taas toiset käyttävät antea lisäpanostusvaihtoehtona. Arvonnan jälkeen panos tuplaantuu, jos raja on 5/10. Se on viiden kortin veto jokaiselle pelaajalle alkaen asemasta, joka on joko ison blindin vasemmalla tai jakajan vasemmalla anteilla.

Jokaisen pelaajan on joko korotettava, korotettava tai luovuttava, jos he ovat isossa blindissa (muissa peleissä vaaditaan, että aloituspanos on kaksinkertainen isoon blindiin). Niin kauan kuin antet ovat paikoillaan, pelaajat voivat sököttää, korottaa mahdollisuuttaan tai luovuttaa. Jäljellä olevat pelaajat voivat vaihtaa niin monta korttia kuin haluavat uusiin ensimmäisen panostuskierroksen jälkeen (jotkut pelit rajoittavat korttien määrää, jonka pelaajat voivat nostaa). Tason jälkeen jakajan vasemmalla puolella oleva pelaaja aloittaa viimeisen panostuskierroksen. On mahdollista löytää korttihuone, joka käyttää erilaisia ​​sääntöjä kuin toinen. Ennen kuin pelaat Lowball-pelissä, on hyvä idea tarkistaa lähetetyt säännöt tai hankkia ne lattiamieheltä.

Ace-to-Five Lowballissa A-2-3-4-5 on paras käsi, ja suorat ja värit eivät vaikuta lopputuloksiisi. Alhaisimpana mahdollisena korttina jokeria käytetään usein tämänkaltaisissa ässä-viiteen Lowball-peleissä. Sitä vastoin jokeri ei voi vastata yhtään hallussasi olevaa korttia.

Jos kaikki kortit eivät ole samoja maata Deuce-to-Seven Lowballissa, suurin käsi olisi 2-3-4-5-7. Tässä pelissä käytetään suoria ja väristöjä sinua vastaan, ja monet pelaajat kutsuvat kaksikkoa ”kakkoseksi”. Ässää saa käyttää vain korkeina korteina kädessä; niitä ei voi käyttää alhaisina korteina.

About Author